OMIC Elx. Ajuntament d'Elx Ajuntament d'Elx

Avís Legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Servicis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’exposen les dades d’identificació de l’empresa.

Excm. Ajuntament d’Elx
OMIC
omic@ayto-elche.es 

Propietat Intel·lectual
Els continguts d’este lloc web, textos, imatge, sons, animacions, etc. així com el seu disseny gràfic i el seu codi font estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de l’OMIC d’Elx. Queda per tant totalment prohibida la seua reproducció, distribució o comunicació pública, total o parcial, sense l’autorització expressa de l’OMIC d’Elx.

Contingut de la web i enllaços
En l’OMIC d’Elx no ens responsabilitzem del mal ús que es realitze dels continguts de la nostra pàgina web, sent exclusiva
responsabilitat de la persona que accedix a ells o els utilitza. No assumim tampoc cap responsabilitat per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les quals es puga accedir per enllaços o buscadors des d’este lloc web.

Actualització i modificació de la pàgina web
L’OMIC d’Elx es reserva el dret a modificar o eliminar, sense previ avís, tant la informació continguda en el seu lloc web com la seua configuració i presentació, sense assumir responsabilitat alguna per això.

Indicacions sobre aspectes tècnics
L’OMIC d’Elx no assumix cap responsabilitat que es puga derivar de problemes tècnics o fallades en els equips informàtics que es produïsquen durant la connexió a la xarxa d’Internet, així com de danys que pogueren ser causat per terceres persones per intromissions il·legítimes fora del control de l’OMIC d’Elx. També quedem
exonerats de tota responsabilitat davant de possibles danys o perjuís que puga patir l’usuari a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació que facilitem quan procedisca de fonts alienes a nosaltres.

Té dubtes ? Consulte'ns.

Pot emplenar el formulari online, escriure'ns un email. Cride'ns o passe's a veure'ns directament. Estarem encantats d'atendre'l.

Suport online

De les 9 a les 10.30 h